Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика Nova Style

Швейна фабрика Nova Style

Зміст огляду:

  1. Про компанію Nova Style.
  2. Послуги фабрики Nova Style.
  3. Ціни на готову продукцію Nova Style.
  4. Анелес чи Nova Style.
  5. Контакти фабрики Nova Style.
  6. Відгуки про Nova Style.

Про компанію

Швейна фабрика «Нова Стайл» займається розробкою моделей і пошиттям одягу на замовлення. Цех виготовляє якісну уніформу, корпоративний одяг і спецодяг. З 2012 року фабрика перейшла на трикотаж, створюючи красиві спортивні костюми та одяг для відпочинку. У компанії працюють десятки дизайнерів, закрійників, швачок, забудовників і конструкторів. Нові моделі одягу розробляються з урахуванням сучасних стандартів якості та дизайну.

Послуги фабрики

Клієнтами компанії «Нова Стайл» є спортклуби, виробничі установи, торговельні зали, з охорони здоров'я підприємства, громадські організації. Ці фірми намагаються виділити персонал за допомогою красивої уніформи, виконаної в єдиному корпоративному стилі.

До переліку продукції, яка виготовляється на фабриці, входять:

  • Моделі для адміністрації.
  • Форма кухарів і продавців.
  • Спортивний одяг.
  • Промо-одяг.
  • Медичний одяг на замовлення.
  • Костюми, брюки, куртки та комбінезони для чоловіків і жінок.
  • Теніски поло, футболки, толстовки і кенгурушки.
  • Головні убори для персоналу та сумки.

Крім пошиття одягу, фабрика «Нова Стайл» займається нанесенням лого за допомогою технології шовкотрафаретного друку. Це самий якісний і недорогий варіант брендування одягу. Більш ніж 90% всіх картинок на футболках в магазинах зроблені саме таким чином. За зміну компанія може нанести до 3-х тисяч відбитків на тканини.

Дизайнери в роботі застосовують вишивку. Вона виходить дорожче, але виглядає краще на тканинах. При цьому є ряд обмежень, які не дозволяють використовувати цей варіант технології на певних тканинах, але такі тонкощі співробітники компанії заздалегідь обговорюють з клієнтами. За зміну комп'ютерною вишивкою можна обробити до 500 виробів залежно від складності лого компанії і кількості стібків.

Ціни на готову продукцію

На сайті швейної фабрики «Нова Стиль» не зазначена ціна на спецодяг та уніформу. Весь прайс обговорюється в кожному випадку окремо, що дозволяє фірмі бути гнучкою при установці розцінок за свої послуги.

Анелес чи Nova Style

Пошиття спецодягу - важливий напрям в роботі фабрики «Нова Стайл». Виготовлення продукції відбувається в столиці, а далі комплекти одягу компанія направляє в інші регіони країни. При розробці корпоративного одягу компанія враховує умови експлуатації та вимоги клієнтів. Можна запропонувати дизайнерам будь-які ескізи, фото з інтернету, узгодити кількість накладок і кишень, колір тканин. Такий підхід дозволяє купити одяг на замовлення в Nova Style під потреби конкретної організації.

Швейна фабрика Aneles відрізняється прогресивним виробництвом корпоративного і форменого одягу. Ми працюємо як із власним матеріалом, так і з давальницькою сировиною замовника. Можливі будь-які схеми пошиття виробів. Приймаємо замовлення від 50 одиниць до пари тисяч примірників. Терміни здачі продукції залежать від складності виконання. Все індивідуально, тому такі тонкощі потрібно узгоджувати з дизайнерами фабрики Анелес.

Додатково всі наші клієнти можуть взяти участь у створенні дизайну спецодягу для свого підприємства, а також контролювати розробку і виконання замовлення. Можна підібрати ексклюзивний дизайн уніформи під потреби замовника або виконати пошиття спецівки за шаблонами з нашої бази.

Ми наносимо лого на тканину, допоможемо створити його з нуля. За запитом костюми для персоналу можна додатково укомплектувати взуттям і головними уборами. Фабрика займається пошиттям з різних видів трикотажу. Залежно від обсягу замовлення і сезонності товару можливі знижки. Пробний зразок будь-якого виробу: чи то форма офіціанта, чи то зварника, готується для клієнтів абсолютно безкоштовно. На гуртовий продаж компанія відшиває також зимовий утеплений спецодяг, літні і демі моделі.

На фабриці «Анелес» в Україні можна замовити одяг для різних професій:

  • лікарів;
  • кухарів;
  • будівельників;
  • продавців;
  • клінінг-менеджерів;
  • електриків і зварників;
  • автомеханіків.

Дизайнери компанії можуть створити спецодяг в Києві різної складності - роби, комбінезони, фартухи і жилети. Готові вироби відрізняються практичністю, надійністю і тривалим терміном експлуатації.

Фірмові моделі робимо з високоякісних тканин українського і європейського виробництва, фурнітура – іноземного виробництва. Завжди готові показати всі сертифікати якості на сировину, яка використовується в роботі. Матеріали не линяють, не витягуються після прання, не вигоряють на сонці.

Компанія Aneles отримала сертифікат ISO 9001: 2015 року, який підтверджує відповідність нашої системи управління якістю компанії і управління виробництвом міжнародним стандартам. Все це запорука високої якості продукції, яка виготовляється у нас. Фабрика знаходиться в Херсонській області, завжди відкрита для клієнтів. Можна відвідати виробництво, записавшись попередньо на екскурсію. Замовлення ми відправляємо будь-якою транспортною компанією на вибір клієнта.

Контакти швейного виробництва «Нова Стайл»

Знаходяться потужності в Києві по вулиці Магнітогорська, 1. При бажанні можна зв'язатися з відділом продажів за телефоном 044-209-06-51, 044-209-06-51 (факс) або 067-462-76-10, який знаходиться в столиці по вул. Вереснева, 24. Всі питання також можна вирішити по електронній пошті - [email protected].

Відгуки

В інтернеті немає інформації про роботу фабрики Nova Style , на сайті теж не можна нічого знайти. Список компаній, з якими співпрацює швейне виробництво «Нова Стайл», також не афішують.
21.12.2020  Теги: Огляди

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.