Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика Брендпошив

Швейна фабрика Брендпошив


Зміст огляду:

  1. Про компанію Брендпошив.
  2. Послуги фабрики Брендпошив.
  3. Ціни на готову продукцію Брендпошив.
  4. Анелес чи Брендпошив.
  5. Контакти фабрики.
  6. Відгуки.

Про компанію Брендпошив

Компанія «Брендпошив» - сучасна фабрика в галузі текстильної брендованої продукції. Вона спеціалізується на виготовленні агітаційної продукції, спецодягу, теплиць, наметів і чохлів для коліс. Тісна співпраця з постачальниками тканин і фурнітури дозволяє значно розширити асортимент готової продукції. При цьому такі домовленості впливають на ціну товарів для кінцевого споживача. Виробництво і всі матеріали відповідають стандартам України.

Швейна фабрика «Брендпошив» приймає замовлення на пошиття одягу в Києві з усіх куточків України. Незважаючи на велику віддаленість від місця пошиття одягу на замовлення, компанія «Нова Пошта» виконає доставку товарів протягом 2-3 днів. Оплатити пошиття промо одягу можна безготівковим способом і готівкою. Компанія приймає оплату від неплатників ПДВ.

Послуги фабрики

Медичний одяг та інші види спецодягу виготовляються з сертифікованих тканин і матеріалів. Якість пошиття одягу на замовлення забезпечується за рахунок професійної роботи персоналу.

Що пропонує фабрика «Брендпошив»:

  • Пошиття корпоративного одягу, включаючи уніформу для барів та ресторанів, медичного одягу, спецодяг.
  • Сувенірну продукцію - чашки, килимки для мишки, магніти, брелоки.
  • Пошиття рекламного текстилю , до якого належать футболки, кепки, подушки, пледи, шарфи. В компанії можна замовити промо-одяг для літа, зими.
  • Нанесення товарного знака різними методами - сублімацією, вишивкою, шовкографією, термотрансфером.
  • Випуск агітаційного товару - банерів, стрічок, прапорів, курток тощо.
  • Торгові намети.

Терміни виготовлення товарів залежать від обсягу замовлення та виду послуги. При цьому фабрика намагається дотримуватися індивідуального підходу до клієнта.

Ціни на продукцію

Фабрика приймає замовлення від представників МСБ, обслуговує великі корпорації в Україні. На вартість готової продукції впливає якість матеріалу, кількість одиниць в замовленні, загальні витрати і терміни виготовлення. Саме тому представники швейного виробництва «Брендпошив» ведуть гнучку політику стосовно будь-якого клієнта. З усіма клієнтами компанія намагається підписувати договір, який гарантує дотримання відповідальності сторін.

Анелес чи Брендпошив

«Брендпошив» проводить повний цикл виготовлення одягу - від розробки першого зразка до пошиття партії. Головним напрямком фірми є виготовлення корпоративного і промо одягу, рекламного текстилю для ресторанів, салонів і готелів.

Співпраця з компанією «Брендпошив» дає такі переваги для клієнтів:

  • Замовлення широкої лінії корпоративної продукції - від бейсболок і чашок до наметів і курток в єдиному стилі.
  • Пошиття одягу у виробника.
  • Гнучкі ціни.
  • Якісні матеріали.
  • Замовлення готової продукції телефоном або онлайн.
  • Безкоштовний сигнальний зразок.
  • 4 види брендування: термотрансфер, шовкографія, вишивка і сублімація.

Фабрика намагається працювати з усіма. Наприклад, з фізичними особами, які ще не зареєстровані як ФОП. Приймають оплату в цьому випадку готівкою або карткою (за допомогою інтернет-еквайрінгу). Якщо клієнт вже працює як приватний підприємець, то оплатити замовлення можна на розрахунковий рахунок.

Швейна фабрика «Анелес» створює не просто корпоративну форму і промо-одяг, а образ компанії. Ми створюємо якісний корпоративний і формений одяг будь-якої складності. При цьому співробітники слідують прогресивним методам моделювання (САПР), конструювання і пошиття.

До наших переваг можна віднести:

  • Пошиття виробів у чітко визначені терміни. Всі замовлення будуть доставлені вчасно.
  • Великий асортимент текстильної продукції.
  • Якісне пошиття за рахунок САПР.
  • Беремо до уваги всі побажання клієнтів.
  • Зробимо пробний зразок безкоштовно та надішлемо поштою для узгодження.
  • Низька ціна на корпоративний одяг, адже виробництво знаходиться за містом - в Херсонській області, м. Станіслав. Це дозволяє нам утримувати конкурентну ціну.

У нас є відділ дизайну, який допоможе розробити зовнішній вигляд форменого одягу для закладів сфери обслуговування та інших видів бізнесу. Весь процес виробництва від створення ідеї до пошиття контролюється новим спеціальним обладнанням і програмним забезпеченням. Ми виконуємо великі обсяги замовлень від 50 одиниць до декількох тисяч в максимально стислі терміни.

Всі клієнти фабрики «Анелес» можуть взяти участь у створенні дизайну одягу і контролювати розробку замовлення. Якщо на це немає часу, то наш дизайнерський відділ сам зробить унікальний макет промо-одягу під ваші запити, а вам залишиться тільки узгодити пробний зразок.

На всі вироби можна нанести логотип, при бажанні зможемо зробити його з нуля. Додати до замовлення можна взуття, аксесуари і головні убори. Ми пропонуємо знижки залежно від обсягу замовлення і сезону, пошиття можливе з різних видів трикотажу.

Контакти фабрики

Виробництво компанії розташоване у місті Києві по вул. Бориспільська, 30 (завод «Сувенір»). Телефонувати можна за номерами: ·(097) 372-31-72. ·(066) 288 30 75. Є електронна пошта - [email protected] і www.brandposhiv.com.ua.

Відгуки

Про роботу фабрики «Брендпошив» в мережі мало інформації. На сайті компанії теж немає ніяких відгуків.

25.01.2021  Теги: Огляди

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.