Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Тепер наша швейна фабрика має Міжнародний сертифікат ISO 9001:2015

Тепер наша швейна фабрика має Міжнародний сертифікат ISO 9001:2015

Яким підтверджує відповідність системи управління якістю нашої компанії і управління виробництвом міжнародним стандартам, що забезпечує високу якість. Відповідність компанії даного стандарту є доказом грамотного, системного управління підприємством і є суттєвою перевагою серед інших операторів ринка.Сертіфікація є не обов'язковим процесом, але ми пройшли її для того що б додатково підтвердити надійність нашої компанії як партнера.

Тепер відповідність нашої компанії міжнародним стандартам буде перевірятися незалежним органом сертифікації щороку, наступні аудити нашого підприємства мають бути в 2020 і +2021 роках.

Що таке ISO9001?

Міжнародна організація по стандартизації, або ІСО (International Organization for Standardization, ISO), - найбільша міжнародна організація у сфері стандартизації бізнес- і технологічних процесів. Одними з найбільш відомих і розтиражованих практично всіма державами світу є стандарти ISO серії 9000, що стосуються побудови системи менеджменту якості компаній. Серед цих документів особливе місце займає ІСО 9001 «Системи менеджменту якості. Вимоги ».

07.05.2019

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.