Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Пошиття українськими фабриками одягу іноземних брендів

Пошиття українськими фабриками одягу іноземних брендів

Професіоналізм вітчизняних майстрів з пошиття одяг по достоїнству оцінили: New Look, Laura Ashley, Top Shop, Marks & Spencer, Next, Zara, Mexx, а також ряд інших всесвітньо відомих мегабрендів, які розподіляють комерційні замовлення в нашій країні за принципом давальницької сировини.

Зарубіжні бренди відправляють на українські фабрики все для пошиття одягу: тканини, нитки, фурнітуру, гудзики, буквально все, включаючи бирки, цінники і упаковку. Українські фабрики шиють продукцію і відправляють в Сполучені Штати Америки і ЄС. Костюми від Hugo Boss відшиває фабрика «Володарка» у Вінниці, а раніше відшивали швейні фабрики «Юність» і «Дана» в Києві.

На сьогоднішній день експорт продукції швейної промисловості становить 85%. Робота на закордонні мегабренди стало основним напрямком роботи українських швейних фабрик. Обсяг роботи, який надають іноземні бренди, цілком солідні. Саме ця робота дає можливість розвиватися вітчизняній швейній промисловості. Навіть одноразове замовлення досягає 10 000 одиниць швейної продукції.

Взаємне співробітництво зі світовими брендами допомогло не тільки вціліти і залишитися на плаву легкої промисловості в Україні, а й дозволило долучитися до світових сучасних технологій, провівши модернізацію власного обладнання. На думку фахівців, обладнання українських фабрик відповідає європейському рівню.

Таким чином, Україна стала маленьким Китаєм для Європи. На думку експертів, вітчизняні фабрики не можуть відмовитися від давальницьких схем і налагодити власне виробництво. Цьому перешкоджають високе оподаткування і неможливість конкуренції з більш дешевими, але неякісними товарами, які потрапляють на ринок напівлегально або за допомогою контрабанди.

04.10.2019

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.