Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика Швейка

Швейна фабрика Швейка


Зміст огляду:

  1. Про компанію Швейка.
  2. Послуги фабрики Швейка.
  3. Ціни на готову продукцію Швейка.
  4. Анелес чи Швейка.
  5. Контакти фабрики Швейка.
  6. Відгуки про Швейка.

Про компанію

Виробничі потужності і наявність обладнання дозволяють швейній фабриці «Швейка» виготовляти одяг з будь-яких матеріалів. Персонал може відшивати від 10 до 300 одиниць за зміну. Компанія працює як з фізичними, так і юридичними особами, оплату приймають готівкою і безготівково.

Послуги фабрики

«Швейка» приймає замовлення на пошиття одягу за такими категоріями:

  • Спецодяг (для персоналу ресторанів, медичний одяг від виробника, для робітників).
  • Військовий одяг (камуфляж, для охорони, ДСНС (МНС)).
  • Жіночий, чоловічий, дитячий одяг.
  • Спорядження для військових структур і тактичний одяг.

Крім виконання оптових замовлень на сумки і наплічники, фабрика може робити нестандартні вироби - чохли для спецобладнання, спальні мішки, чохли для бронежилетів, спортивне спорядження, аптечки, бандажі, маски, спорядження для дресирування тварин, кровоспинні джгути. При цьому мінімальне замовлення - від 10 одиниць.

Потужності дозволяють займатися пошиттям тактичного одягу, військової форми, трикотажної продукції, пуховиків, наплічників оптом. Кожна партія футболок оптом, жіночих спідниць або тактичних брюк проходить багатоетапну перевірку на наявність браку, обрізування ниток, що стирчать, обробку праскою і упаковку в спеціальні пакети. Компанія працює з фурнітурними фабриками з Туреччини, Польщі, Німеччини, Південної Кореї, КНР.

Оплата за готову продукцію виконується з внесенням передоплати до 70% залежно від складності замовлення. Всі умови співпраці, терміни виготовлення та постачання виробів прописуються в договорі. Клієнти фабрики можуть самі контролювати стадії виконання замовлення.

Ціни на готову продукцію

Фабрика «Швейка» працює без посередників, що знижує ціну на готову продукцію. Пряма співпраця з виробниками тканин і фурнітури дозволяє використовувати тільки якісні матеріали для пошиття спецодягу. Вартість послуг обговорюється окремо, як і порядок оплати. На сайті прайсу немає.

Додатково діє безкоштовна доставка товару по Києву. Вся продукція буде ретельно упакована і спрямована в точку призначення кур'єрськими службами Нова пошта, Міст Експрес, Делівері або Автолюкс. Замовлена продукція може бути доставлена до дверей магазину, складу або будинку. При замовленні товару на суму від 100 000 гривень відправка по Україні безкоштовно.

Анелес чи Швейка

Особливість роботи підприємства «Швейка» в тому, що воно відшиває вироби з давальницької сировини. Це сировина, яку надає сам клієнт. При такій роботі оплата йде тільки за оренду обладнання та роботу майстрів. Камуфляжний одяг - головний напрямок фабрики. При цьому вироби роблять тільки люкс-якості для українських та іноземних замовників. Клієнтами компанії є саперні бригади, підрозділи МНС, охоронні структури, провідні військторг країни. Вироби проходять всі рівні перевірки до упаковки і постачання спецодягу замовнику.

Анелес займається пошиттям медичного одягу, корпоративної уніформи, шкільної форми, демі костюмів. Відшиває від 50 одиниць до декількох тисяч в залежності від складності виконання. Ми працюємо не на давальницькій сировині, а беремо тканини і фурнітуру від європейських і українських постачальників.

Наприклад, для зимового одягу ми використовуємо такі матеріали:

  • З натуральних і змішаних волокон з маслостійким, водо- і брудовідштовхуючим просякненням.
  • Підкладка йде з флісу, трикотажу і мікрофлісу. Останній матеріал мікрофліс F500 складається з 100% ПЕ. Його вага становить 130 ± 10 г / м2 без усадки. Термоткані ідеально підходить для утеплення верхнього одягу демі або зимового варіанту. Можна використовувати тканину для пошиття різних аксесуарів або рекламної продукції. Головні плюси мікрофлісу - невелика вага, антипілінгове покриття, яке максимально зберігає тепло, і щільний ворс. Коштує такий матеріал недорого.
  • Як утеплювач можна використовувати холлофайбер, тінсулейт і більш доступний за ціною синтепон. Наприклад, хаскі Оптима 350 Синтепон йде вагою всього 350 гр / м2. Це покращений силіконізірованний синтепон, який більш м'який, ніж звичайний синтепон, швидше відновлює свою форму після прання або транспортування, знижує міграцію волокон. Склад цього матеріалу - первинне і вторинне ПЕ-волокно, силікон. Такий матеріал легко можна комбінувати з іншими утеплювачами.

Для захисту робітників від вітру ми використовуємо спеціальні вітрозахисні мембрани і тканини. Захисні вставки, подвійні рядки - незамінні атрибути зимового одягу для робітників. Все це підвищує міцність моделі. Додатково на такі комплекти можна нанести логотип, що буде забезпечувати єдиний корпоративний стиль. Наша фабрика завжди надає сертифікати якості на сировину і фурнітуру за запитом замовників.

Контакти компанії «Швейка»

Компанія працює з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 год., в суботу з 10 до 14 год. Неділя - вихідний день. Адреса - Київ, вул. Коноплянська 12. Щоб зв'язатися з фабрикою, можна скористатися месенджерами Viber, Watsap, які зареєстровані за номером телефону +38 099 400 7817. Інший номер для зв'язку з відділом продажів - +38 098 74 22 11.

Щоб з'єднатися з бухгалтерією, передати факс, потрібно набрати номер + 38 044 3617908. Працює електронна пошта для зв'язку з клієнтами - [email protected].

Відгуки

Відгуки про роботу компанії можна знайти тільки в соціальній мережі Facebook, але і там вони за 2015 і 2016 рр. На сайті «Швейка» не розміщує відгуки своїх клієнтів. А от швейну фабрику «Анелес» рекомендує ювелірний дім Pandora, банк Monobank, державний концерн «Укроборонпром», енергетична компанія ДТЕК і виробник споживчої електроніки преміум-класу OPPO Electronics Corporation в Україні.

16.12.2020  Теги: Огляди

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.