Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Купити одяг або пошити на замовлення?

Купити одяг або пошити на замовлення?

Найчастіше речі виготовлені з синтетичних матеріалів. Такі матеріали можуть викликати дискомфорт, алергічні реакції, подразнення шкіри.

Виготовлення спецодягу для корпоративних цілей краще довірити професіоналам. Це дасть можливість створити індивідуальний корпоративний стиль, вибрати матеріал, який буде відповідати вимогам замовлення. Створення одягу для спортсменів також краще довірити професіоналам. Адже від цього безпосередньо залежать результати спортсменів.

Переваги пошиття одягу на замовлення

Виготовлення одягу на замовлення в порівнянні з одягом масових виробників має ряд переваг:

  1. Ідеальна посадка одягу. Одяг, яка виготовлена ​​за стандартними лекалами на фабриках масового виробництва навряд чи буде задовольняти всі вимоги покупця, якому потрібна спецодяг.
  2. Втілення творчих ідей. Коли купують готовий одяг, то у покупця немає жодного шансу втілити власні креативні ідеї для єдиного корпоративного стилю.
  3. Вибір тканин згідно функціоналу корпоративного одягу.
  4. Якісна фурнітура. При пошитті одягу на замовлення можна вибрати найякісніші блискавки, гудзики, заклепки, ремені, які прослужать довго персоналу.
  5. Створення одягу будь-якої складності: спортивна форма, медичні костюми, військове екіпірування і т.д.
  6. Консультація і супровід замовлення на всіх етапах його виготовлення нашими фахівцями.
  7. Висока якість готових виробів.

Покупка одягу на мас маркеті може доставити багато клопоту і занепокоєння для тих, хто не відповідає стандартам і пропорціям. Індивідуальний пошив одягу дозволяє підібрати таку модель, яка буде підкреслювати переваги фігури і приховувати її недоліки. Одяг, який створюють фахівці швейної фабрики «Анелес», відповідає стилю замовника і в результаті ідеально впишеться в його гардероб.

Індивідуально пошитий одяг дозволяє Вам відчувати себе вільно на будь-якому урочистому заході. У Вас не буде ні найменшого шансу зустріти когось в такому ж вбранні, як у Вас. Унікальна корпоративна одяг допомагає створити впізнаваний стиль для всього підприємства.

Фахівці швейної фабрики Анелес враховують всі деталі пошиття одягу. При розкрої враховують властивості матеріалів: розтягнення, затяжка, сипкість і інші. Сучасне обладнання на нашій фабриці допоможе Вам нанести декоративні елементи, які стануть унікальними прикрасами для Вашого одягу: вишивка, нанесення логотипів, друк на тканині, виготовлення аксесуарів.

05.07.2019

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.