Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика Palcon

Швейна фабрика Palcon

Зміст огляду:

  1. Про компанію Palcon.
  2. Послуги фабрики Palcon.
  3. Ціни на готову продукцію Palcon.
  4. Анелес чи Palcon.
  5. Контакти фабрики Palcon.
  6. Відгуки про Palcon.

Про компанію

Швейні фабрики в Україні намагаються випустити великий асортимент одягу для різних випадків у житті, щоб задовольнити попит місцевого населення. Деякі компанії з пошиття тільки дитячого одягу орієнтуються на конкретний сегмент ринку, але велика частина робить моделі для чоловіків і жінок. Швейна фабрика «Палкон» займається виробництвом стильного жіночого і чоловічого одягу.

Вироби розробляються з урахуванням останніх модних тенденцій, компанія відшиває костюми на модернізованому обладнанні, використовує якісну сировину. Це робить фабрику одягу одним з лідерів на вітчизняному ринку і ринках ближнього зарубіжжя. Продукція цієї компанії відрізняється невисокою ціною і якістю, постійно оновлюється асортимент.

Послуги фабрики

Виробництво компанії Palcon знаходиться недалеко від міста Київ - у Білій Церкві. Колектив фабрики налічує більше 100 осіб. Виробничі потужності фірми і сучасне японське обладнання дозволяють реалізувати ідеї будь-яких проектів. Конструктори на підприємстві мають досвід роботи понад 20 років, зможуть зробити лекала з урахуванням вимог і правил, а також рекомендацій замовника. Після чого готовий зразок можна розмножити на потрібні розміри за зростом.

Фахівці «Палкон» володіють вузькою спрямованістю по виготовленню експериментальних фабричних зразків, тому вони готові запропонувати свій досвід для пошиття колекцій будь-яких брендів. Можна співпрацювати зі швейною фабрикою в Києві віддалено.

Всі послуги компанії

Пошиття колекцій одягу для різних брендів «під ключ»:

  • Розрахунок бюджету колекції.
  • Створення зразків і ескізів.
  • Підготовка технічної документації на проект.
  • Підбір та замовлення тканин і фурнітури.
  • Відшив пробного зразка і його узгодження з замовником.
  • Пошиття всієї партії.

Розробка дизайну одягу

Команда фахівців швейної фабрики України «Палкон» готова допомогти в реалізації дизайнерських ідей з розробки одягу, втілити їх з урахуванням цільової аудиторії замовника. У ці категорії потрапляють:

  • спортивні костюми;
  • дитячий одяг;
  • підлітковий одяг;
  • сорочки;
  • куртки;
  • футболки;
  • сукні;
  • уніформа;
  • в'яання шкарпеток;
  • верхній одяг;
  • вироби зі шкіри;
  • нижня білизна;
  • моделі з хутра.

У компанії вже є свої розробки одягу - чоловічі сорочки, футболки, спортивні костюми. Всі зразки зроблені з якісних тканин, відрізняються доступною ціною, особливо для масового споживача. Можна замовити фото готових виробів, щоб зрозуміти можливості фабрики.

Створення лекал і їх градація

Компанія робить лекала різної складності в САПР для великих виробництв і приватних майстерень.

Пошиття зразків одягу в Києві

Фабрика зробить готовий зразок в стислі терміни з оптимальною кількістю прикладів. Це дозволить подивитися на одяг з боку, оцінити її якість, зручність. Після чого можна запускати партію у виробництво.

Пошиття спецодягу гуртом

Це не головний напрямок роботи компанії, але вони зможуть підлаштуватися під фірмовий стиль замовника. Комплект одягу для персоналу може бути будь-яким - спідниця і футболка, сорочка і штани і т.д.

Брендування продукції

На тканині виконується друк або вишивка за бажанням клієнта. Це може бути малюнок, друк зображень, лого та написи - уся айдентіка бренду будь-якого типу складності. Бірки з розмірами і складом тканин будуть на всіх типах одягу. Можна пришити додатково лейбу або фірмову бірку на вибір - з розміром, складом і рекомендаціями по догляду, звичайна лейба, лейба з фактурною основою.

Послуги крою

Додатково фабрика надає послуги крою різних типів тканин на автоматичному розкрійному комплексі SERKON MAKINA (MC70) японського виробництва. Він дозволяє зробити 2 тис. примірників всього за одну зміну. І це будуть зразки високої якості. В роботі використовується САПР Juvili - комплекс ПО, який необхідний для конструювання, моделювання жіночого та чоловічого одягу, автоматизованого контролю над роботою швейного виробництва.

«Палкон» відшиває текстильні і трикотажні вироби партіями від 200 одиниць складного і від 500 одиниць легкого виробництва на своєму обладнанні. Працюють по Україні, Європі та країнах СНД. Шиють за лекалами або готовими зразками. Можуть зробити викрійку футболки по готовому виробу, електронному лекалу або лекалу на картоні. При цьому вони готові дати 100% гарантію на відшкодування витрат при виявленні виробничого браку. Доставка товару здійснюється за допомогою послуг ТК «Нова пошта» або за допомогою самовивозу з фабрики.

Ціни на продукцію

Що стосується цін, то на сайті написано, що вони нижчі за ринкові. Більше ніякої інформації компанія не надає. Немає фото зразків продукції, але завжди можна замовити унікальну торгову пропозицію, тобто залишити свої координати, а співробітники «Палкон» зв’яжуться з вами і проконсультують.

Анелес чи Palcon

На відміну від «Палкон» компанія «Анелес» займається пошиттям корпоративного і форменого одягу. При цьому фірма теж слідує прогресивним технікам моделювання (САПР), конструювання і пошиття. Виробництво «Анелес» знаходиться за містом, тому ми можемо утримувати низькі ціни на свою продукцію.

Працюємо на сировині замовника, чого не пропонує «Палкон» , а також на власному. Можливі будь-які схеми пошиття. Ми відшиваємо від 50 до кількох тисяч одиниць товару, виробничі потужності у нас більші, ніж у «Палкон» , але все залежить від складності виконання замовлення. Також робимо логотип, але можемо його розробити самі. За запитом замовника укомплектовуємо замовлення взуттям і головними уборами.

Контакти фабрики «Палкон»

Підприємство знаходиться в місті Біла Церква, 1-й Піщаний провулок 2/41. На сайті вказано один контактний номер телефону - + 38-093-167-34-15. Графік роботи з 8-00 до 20-00 без вихідних. Запитання можна надсилати електронною поштою - [email protected].

Відгуки

В інтернеті немає ніяких коментарів або відгуків про роботу швейної фабрики «Палкон».
11.01.2021  Теги: Огляди

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.