Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика Ножиці

Швейна фабрика Ножиці

Зміст огляду:

  1. Про компанію Ножиці.
  2. Послуги фабрики Ножиці.
  3. Ціни на готову продукцію Ножиці.
  4. Анелес чи Ножиці.
  5. Контакти фабрики Ножиці.
  6. Відгуки про Ножиці.

Про компанію

Швейна фабрика «Ножиці» пропонує послуги з пошиття спецодягу і уніформи європейської якості. Вони приймають замовлення на виготовлення великих і середніх партій з власної або давальницької сировини. Додатково є послуги з нанесення логотипів за допомогою шовкографії та вишивки. Компанія працює з юридичними фірмами та приватними клієнтами.

Послуги фабрики

Компанія надає великий асортимент послуг:

  • Пошиття спецодягу та взуття 

Дизайнери швейної фабрики в Україні вже робили робочий одяг для медперсоналу (хірургічні костюми, халати, головні убори), кухарів і офіціантів (фартухи, брюки, кітелі), фахівців з інших сфер обслуговування.

  • Виготовлення комплектів для співробітників охоронних структур

Це актуальна категорія спецодягу. Співробітники таких підрозділів надають послуги банкам, офісах, медустановам.

  • Камуфляжна форма

Всі вироби високої якості, Швейна фабрика« Ножиці» встигла попрацювати з іноземними замовниками з Європи.

  • Виготовлення корпоративної уніформи

Зовнішній вигляд одягу, її комплектність і брендування заздалегідь обговорюються з замовником. Можна використовувати типові моделі на сайті або створити форму для співробітників з нуля.

  • Вишивка шевронів і лого, нанесення шовкотрафаретних печаток

Цех фабрики з пошиття одягу «Ножиці» оснащений обладнанням для виконання шовкотрафаретного друку, нанесення зображення на текстильну продукцію. Це оптимальні варіанти для брендування продукції.

Конструктори і дизайнери фабрики створять для вас модель будь-якої складності, зможуть втілити зовнішній вигляд робочого одягу навіть за ескізами від руки. Менеджери компанії дадуть рекомендації і проконсультують з приводу пошиття виробів.

  • Виготовлення трикотажних виробів

Такий одяг не втрачає актуальності. Вона універсальна, зручна у повсякденному вжитку. Фабрика робить поло, реглани, жилетки і штани, футболки і флісові кофти. До переваг трикотажних виробів Швейної фабрики «Ножиці» можна віднести якість матеріалу і фурнітури, доступні ціни. Компанія пропонує великий вибір продукції з трикотажу, готова розробити модель за індивідуальними мірками.

Додатково компанія займається пошиттям головних уборів, водонепроникного і вітрозахисного одягу з герметизацією швів, сувенірної продукції, наприклад, промо сумок з логотипом, еко сумок, пледів з логотипом. На сайті фабрики одягу можна ознайомитися з продукцією, відразу замовити її по телефону або онлайн, залишивши заявку.

Ціни на пошиття одягу в Києві

Ось ціни на готові вироби, які є на сайті (на 25.12.2020 р):

  • Захисні 2-х і 3-х шарові маски з спанбонду і тканини - від 6 гривень.
  • Одноразові захисні костюми для медиків з капюшонами з спанбонду - 260 гривень.
  • Уніформа для монтерів - 950 гривень. •Робочі костюми різних кольорів - від 1 100 гривень.
  • Костюми для будівельних спеціальностей - від 950 гривень.
  • Універсальні моделі спецодягу, вироби для охорони, медичні халати, камуфляжний одяг, костюми для хірургів - ціна за погодженням.
  • Новорічний чобіток з мишенятами під ялинку для подарунків - 150 гривень.

Анелес чи Ножиці

Фабрика одягу «Ножиці» проводить ретельний контроль якості спецодягу на кожному етапі. У них в наявності своє обладнання для пошиття, використовують власну сировину та сировину замовників.

До додаткових переваг фабрики одягу «Ножиці» можна віднести:

  • Конкурентоспроможні ціни.
  • Будь-який модельний ряд, можливість пошиття партії за індивідуальними мірками.
  • Доставка одягу по Україні, в Європу і країни СНД.
  • Великий асортимент спецодягу.
  • Компанія намагається дотримуватися термінів замовлень, працює з великими партіями одягу в стислі терміни.

Що стосується фабрики одягу «Анелес», то вона теж спеціалізується на виготовленні спецодягу. Але досвіду в цій сфері у неї більше. При цьому компанія слідує таким принципам:

  1. Виконує пошиття одягу в зазначені в договорі терміни, пропонує оперативну доставку.
  2. Шиє моделі, слідуючи методам 3-мірного моделювання (САПР).
  3. Робить партії різної складності.
  4. Пропонує продукцію за доступною ціною. Виробництво знаходиться в місті Станіслав, що на Херсонщині. Це дозволяє утримувати низькі ціни на готову продукцію.
  5. Відправка товару можлива в будь-яке місто України, в країни Європи і СНД.

Залежно від потрібних послуг, на сайті можна замовити підрахунок вартості пошиття одягу. Роботи можуть включати створення ескізу, конструювання, технічну підготовку, розкрій тканини та пошиття готового виробу. Щоб розрахувати своє замовлення в «Анелес», можна в заявці вказати ПІБ, номер мобільного телефону. Менеджер фабрики оперативно передзвонить і в телефонному режимі озвучить вартість роботи.

Всі клієнти швейної фабрики одягу «Анелес» беруть участь в створенні дизайну спецодягу, можуть контролювати розробку замовлення. Ми робимо замовлення від 50 одиниць до декількох тисяч, все буде залежати від складності виконання. Сировина може бути фабричною або замовника, працюємо з будь-якими схемами пошиття. Можливі варіанти знижок в залежності від обсягу замовлення і сезону. На готову продукцію можна нанести логотип або допомогти його розробити з нуля.

За запитом можна доповнити замовлення головними уборами, верхнім одягом, аксесуарами і взуттям. При бажанні всі клієнти «Анелес» можуть відвідати виробництво за попереднім записом.

Контакти

Зв'язатися з відділом продажів швейної фабрики в Києві можна за телефонами + 38-067-510-65-68 або + 38- 095-766-14-24. Якщо перейти у вкладку «Послуги», то там можна знайти інші контакти, яких немає у вкладці «Контакти» на сайті - це + 38-067-510-65-58 та + 38-067-636-84-18. Потужності фірми знаходяться за адресою Київ, вулиця Провіантська, 3, офіс 124. Обговорити замовлення можна електронною поштою - [email protected] .

Відгуки

Відгук в інтернеті про роботу швейної компанії «Ножиці» тільки один (за грудень 2020 року на Google, і він позитивний). На сайті відгуків немає, поки знаходиться тільки текст-«заготовка» в 3-х примірниках, суть якого не має відношення до відгуків клієнтів. Але на сайті фірма виклала торгові марки, з якими співпрацювала. Це ОА «Барс», «Ошадбанк», «М'ясна гільдія», «Охоронний холдинг», «Українська залізниця», ДСНС України, «Агентство Безпеки».

04.01.2021

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.