Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика "Компанія Ковчег"

Швейна фабрика "Компанія Ковчег"


Зміст огляду:

  1. Про фабрику "Компанія Ковчег".
  2. Послуги фабрики "Компанія Ковчег".
  3. Ціни на готову продукцію.
  4. Анелес чи "Компанія Ковчег".
  5. Контакти фабрики.
  6. Відгуки.

Про фабрику "Компанія Ковчег"

Спецодяг в Києві і інших регіонах України пропонують багато фірми . Велика частина з них виступає посередниками у фабрик, що продають готову продукцію з націнкою , або сайтів, через які можна замовити уніформу клієнтам . Третій варіант - покупка корпоративного одягу одразу у виробника , і це найвигідніший варіант для замовників .

Швейне виробництво «Компанія Ковчег» понад 13 років працює в Україні. Вони випускають великий асортимент спецодягу без посередників. Замовити потрібний товар можна відразу на сайті або по телефону. Останній варіант більш кращий, так як можна обговорити умови договору , вибрати тканини , фурнітуру , інші елементи одягу. У столиці простіше робити замовлення, завжди можна відвідати шоу-рум фабрики, щоб наочно побачити властивості уніформи .

Компанія пропонує готові зразки , але може виготовляти спецодяг за ескізами замовника . Це можуть бути будь-які фасони, фірмові кольори і символіка , функціональні елементи . Можливе виготовлення пробного зразока , який чекатиме схвалення клієнта . Тільки потім партія уніформи буде запущена у виробництво. У своїй роботі фабрика «Компанія Ковчег» покладається на європейські стандарти якості в пошитті спецодягу .

Асортимент фабрики

На сайті швейної фабрики «Компанія Ковчег» можна придбати такі товари :

  • Спецодяг

Якісний спецодяг від виробника. Фабрика пропонує моделі для всіх галузей виробництва .

  • ЗІЗ

До них можна віднести захист органів дихання , очей , рук, голови .

  • Спеціальне взуття

Можна купити спецодяг разом з взуттям . Компанія пропонує понад 20 моделей спеціального та робочого взуття від виробника - зимове і літнє взуття , гумове взуття , чоботи , туфлі , взуття з металевим захистом , черевики .

  • Екіпіровку

Додатково фабрика випускає робочий інвентар для працівників охоронних / силових структур.

  • Шеврони і вишивку

Для охоронних компаній , військових . Допоможуть розробити макет за індивідуальними уподобаннями.

На сайті зручна навігація , тому можна перейти у відповідну категорію товару , щоб подивитися весь асортимент від виробника .

Послуги фабрики

«Компанія Ковчег» надає такі послуги:

  • Продаж взуття та одягу гуртом і в роздріб

Якщо вам не потрібен одяг за індивідуальним замовленням, то фабрика запропонує типову уніформу , яка завжди в наявності на складі. Доставка по Києву та інші регіони - протягом 2-х днів .

  • Пошиття уніформи на замовлення

На фабриці є відділ технологів і дизайнерів , де працівники можуть втілити в життя будь-які ідеї клієнтів . «Компанія Ковчег» випускає спецодяг для персоналу з різних сфер бізнесу .

  • Нанесення лого , вишивки , шевронів

На будь-який вид одягу можна нанести брендування . Фабрика використовує всі популярні методи - шовкографію , вишивку , термоперенос . Брендування медичної одягу та іншого уніформи дозволить ідентифікувати співробітника в фірмі.

  • Консультування в підборі спеціального одягу та взуття

Завжди можна звернутися за консультацією в процесі вибору уніформи , що дозволить уникнути помилок . Кияни та гості міста можуть під'їхати особисто на фабрику, щоб поставити запитання безпосередньо менеджерам технологічного відділу .

Ціни на продукцію

Вартість готової продукції завжди можна подивитися на сайті, що пропонує фабрика і за якою ціною . Наприклад , літні сандалі «Профі» коштують 381,72 гривень, а нарукавники КЩС з розділу «ЗІЗ» - 29, 22 гривень. Куртка, утеплена флісом «Фенікс», - 991, 80 гривень.

Анелес чи «Компанія Ковчег»

До переваг співпраці з « Компанією Ковчег» можна віднести :

  • Надійність фабрики, яка на ринку України з 2008 року . За це час фірма отримала звання « Підприємство-року 2012» від рейтингового агентства «Ліга Кращих», пройшла сертифікацію ISO 9001: 2008.
  • Можливість придбати уніформу від виробника . Якість корпоративного одягу перевіряється на кожному етапі . Всі угоди можна безпечно вести через сайт. Підписання договору дає гарантію від затягування термінів здачі готової продукції і інших проблем.
  • Висока якість товару . Вся продукція має сертифікати і відповідає європейським стандартам якості .
  • Низькі ціни на готову продукцію . Компанія сама виготовляє спецодяг , тому націнка мінімальна , немає посередників .

Працювати з «Компанією Ковчег» зручно не тільки киянам , але і клієнтам з інших регіонів . У столиці постійно відкрита офіс-виставка , де можна подивитися всі зразки уніформи , які є на сайті .

Швейна фабрика «Анелес» відшиває якісний корпоративний і формений одяг будь-якої складності . При цьому асортимент спецодягу у нас набагато більше , ніж в «Компанії Ковчег». Ми слідуємо методам САПР при конструюванні і пошитті зразків . Обов'язково підписуємо договір з клієнтом , що є гарантією доставки замовлень точно в зазначений термін .

Оскільки все виробництво знаходиться в Херсонській області (м Станіслав ), то вартість готової продукції у нас нижче , ніж в інших фабриках. При бажанні ми допоможемо з розробкою форменого одягу для різних сфер бізнесу , надішлемо пробний зразок на узгодження безкоштовно . Наше виробництво націлене на великі обсяги замовлень від 50 до кількох тисяч одиниць .

Контакти фабрики

На сайті вказано багатоканальний номер телефону - 044 221 22 20. Зв'язатися з менеджерами можна відразу на сайті , залишивши заявку на спецодяг , або електронною поштою [email protected] . Фабрика знаходиться в місті Київ по вулиці Новокостянтинівська , 1г. Працюють в «Компанії Ковчег» з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 17.30. 

Відгуки

Почитати відгуки можна на сайті фабрики в розділі «Відгуки». Вони позитивні і частіше за все надходять від постійних клієнтів , які понад 5 років працюють з фабрикою.

18.01.2021  Теги: Огляди

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.