Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Особливості зимового спецодягу - інтерв'ю з О.Л. Скворцовою

Особливості зимового спецодягу - інтерв'ю з О.Л. Скворцовою

Зміст інтерв'ю:

Спецодяг від "Анелес" - найкращий засіб для захисту людей при виконанні виробничих обов'язків. Інтерв'ю з генеральним директором швейної фабрики "Анелес", Скворцовою Оленою Леонідівною.

Функціональне призначення спецодягу

А .: Яке функціональне призначення спецодягу?

Е .: У першу чергу, спецодяг - це одна з складових іміджу компанії, визначає зовнішній вигляд і забезпечує захист співробітника конкретної компанії. У сучасному світі, все залежить від керівництва таких компаній, наскільки їм важливо дотримуватися міжнародних та вітчизняних стандартів, техніки безпеки і охорони праці, правил утримання робочих на їх робочому місці, а також ті компанії, які хочуть, щоб зовнішній вигляд співробітників відповідав іміджу компанії.

Багато вимог до спецодягу прописані в українському законодавстві, а на деякі категорії одягу, потрібна обов'язкова сертифікація. Такі законодавчі норми, насправді, дають інформаційну та практичну можливість їх дотримання. Даний напрямок - дуже перспективний і важливий для роботодавців. Відчуття співробітника, що про нього піклуються і уважно до нього ставляться, дозволяє краще виконувати свою роботу, відчувати гордість, що він є співробітником даної компанії. Такий працівник відчуває турботу про себе, знає, що про його здоров'я турбуються.

Варто виділити основне призначення спецодягу - турбота про співробітників, дотримання законодавчих норм, престижність і індивідуальність компанії.

Де застосовується спецодяг для зими

А: Де застосовується зимовий спецодяг?

Е: Будь-яка виробнича компанія або фірма зі сфери обслуговування, де працівники виконують свої обов'язки в прохолодних приміщеннях або на вулиці, як правило, замовляють спецодяг для різних сезонів. Такий одяг відрізняється в залежності від застосування і температурного режиму його використання. З урахуванням розміру нашої країни температурні режими відрізняються. Наприклад, на заході завжди холодніше, ніж на півдні України. Якщо у компанії є представництва в різних регіонах країни, то пошив одягу для персоналу буде відрізнятися відповідно до температурного режиму. Такий підхід до забезпечення персоналу спецодягом - правильний. Якщо співробітник компанії не носить спецодяг, тоді весь сенс позиціонування і захисту людини на робочому місці втрачається. Він втрачає свою візуалізацію і порушує техніку безпеки на підприємстві.

Що стосується температурних режимів, є різні види одягу. У літню пору, наприклад, у торговельних працівників - це футболки з коротким рукавом, теніски-поло, а в зимовий період часу це ті ж вироби, тільки з довгим рукавом. А ось у виробничих компаній, спецодяг може кардинально відрізнятися: в залежності від сезону, ми шиємо все, від футболок до зимових курток і комбінезонів. Асортимент одягу - дуже різноманітний. Знову таки, все залежить від температури, при якій працівник виконує свої виробничі обов'язки. Наприклад, на західній Україні температура влітку +15 - +20 градусів, а на півдні - +40. Така ж ситуація і взимку: хтось замовляє утеплені жилети на флісі, а хтось куртки, які витримують до -25.

Певних українських стандартів по виготовленню такого одягу немає.

Є європейські стандарти, які ми застосовуємо у своїй роботі, а також стандарти, які були розроблені ще за часів Радянського Союзу. Ці стандарти часто перетинаються між собою, в тому числі і в тендерній документації. Я з великою повагою ставлюся до ГОСТів, так як вони пройшли перевірку часом і нічого нового поки не придумали. Змінилися вимоги до ринку, а стандарти - ні.

Чим добре замовляти одяг на замовлення, тим що виконавець може виконати будь-яке побажання клієнта, навіть якщо воно не зовсім відповідає деяким нормам, але є необхідним і важливим для замовника. Одяг на замовлення - це, коли отримуєш рівно те, що ти хочеш. У цьому принадність цієї послуги. А якщо замовник не знає, що йому потрібно, то ми підкажемо. Фахівці "Анелес" володіють великим досвідом, завдяки якому, вони можуть підказати, який одяг, максимально добре, може задовольнити професійні потреби.

Як правильно вибрати зимовий спеціалізований одяг?

А .: Як правильно вибрати зимовий спецодяг для різних професій?

Е .: Будь-яке завдання потрібно вирішувати з кінця, відповідати на питання, які виникають у самого споживача. Визначити температурні режими, в яких працює персонал. Може бути кілька температурних режимів. Частина персоналу може працювати на вулиці, а інша - в приміщенні. В першу чергу розставляються пріоритети самого замовника. Якщо у людини є досвід в закупівлях, вона може скласти замовлення, якщо немає, то вона може звернутися до "Анелес" і ми йому в цьому допоможемо.

Наші менеджери допоможуть скласти і вирішити завдання, виходячи з отриманої інформації. Все залежить від вимог замовника. Він дає нам інформацію, ми, згідно неї, складаємо вимоги до замовлення і реалізовуємо його.

У сучасному світі велика різноманітність матеріалів. Завдання менеджера - це показати всю цю різноманітність, показати всі переваги і недоліки того чи іншого матеріалу, ну і вартість, звичайно ж. На цьому етапі дуже важлива робота менеджера. По-цьому, ми багато часу і зусиль приділяємо саме навчанню менеджерів, щоб вони були максимально компетентні у всіх питаннях виробництва одягу. Людина не народжується з цими знаннями, вона їх здобуває. Наше завдання - дати їй ці знання. Після підготовчої роботи менеджера, ми даємо клієнту зворотний зв'язок, що ми можемо порадити і зробити. Зазвичай пропонуємо кілька варіантів і замовник вибирає той, який йому найбільш прийнятний.

Якість - це пріоритет роботи "Анелес". Спецодяг - це не просто захисний одяг, мені, більше подобається варіант називати такий одяг - корпоративним.

Правильний вибір спецодягу залежить найбільше від сировини, з якої він виготовляється і якості його виготовлення. Один і той же халат, наприклад, в харчовій промисловості або медицині, може бути одноразовим, а може випускатися зі спеціальних сумішевих або х / б тканин, розрахованих на багаторазове використання і часту спеціальну обробку. По-цьому все залежить від сировини. Найменувань - багато, але по суті призначення не змінюється. Все одно, асортимент - обмежений. Це головні убори, одяг, взуття та інші аксесуари, а ось всередині цих категорій, моделей необмежена різноманітність.

Відмінності при виборі чоловічого і жіночого спецодягу

А .: Як вибрати чоловічий і жіночий зимовий спецодяг?

Е .: Зовні такий одяг може не відрізнятися. Він відрізняється конструктивно: по посадці, по розмірній сітці, по росту. Це більше технічна різниця. Вибір і вимоги залежать від замовника. Ці вимоги включають в себе рід діяльності, регіон, вимоги до захисту, зовнішній вигляд, брендування. Додатково враховується зручність для чоловіків і для жінок.

Основні вимоги при пошитті зимового спецодягу

А .: Що найголовніше при пошитті зимового спецодягу?

Е .: Найголовніше, згідно вимог замовника, щоб такий одяг зберігав тепло і захищав від зовнішніх природних факторів. Важливо враховувати сировину, яка використовується при пошитті зимового одягу, і його якість. Тут важливі утеплювачі і співпраця з компаніями, які їх виробляють або постачають в Україну. Вони грають важливу роль при пошитті зимового спецодягу.

Специфіка нашого виробництва - пошиття одягу різної складності тільки на замовлення. Наша компанія, на жаль, не має можливості розробки технологічних сировинних новинок, але ми уважно стежимо за всіма новинками і тісно працюємо з найбільшими виробниками і постачальниками тканин і фурнітури і можемо запропонувати їх нашим клієнтам. Специфіка нашої компанії - це задовольнити всі побажання замовника.

Пошиття на замовлення або покупка готового спецодягу

А .: У чому відмінність пошиття спецодягу на замовлення від покупки готового такого одягу?

Е .: Як правило всі замовники намагаються додати брендування на свій одяг для того, щоб відрізнити свою компанію від інших. Це - індивідуальність і ідентифікація бренду. Не завжди на готовий виріб, особливо, якщо ми говоримо про зимовий спецодяг, можна нанести логотипи та іншу атрибутику. Не можна нанести термопечать, та й вишивку не завжди можна зробити. Дизайн готових виробів теж не завжди влаштовує споживача. На ринку є дуже багато пропозицій, але не завжди вони задовольняють потреби споживача.

Суть замовлення корпоративного одягу - це якийсь "близький" процес між замовником і виконавцем, участь у створенні історії підприємства. Замовник хоче, щоб йому дали саме те, що він хоче, а не вибирати з того, що є.

Є компанії, які вибирають на ринку спецодяг той, який по-дешевше, але це їх право і їх можливості і ми це поважаємо. Але наші клієнти - це компанії, які хочуть індивідуальності, щоб такий одяг був тільки у них і більше ні в кого. Це все залежить від ставлення керівника до своєї компанії, до свого бренду, до людей, які на нього працюють і які є обличчям його компанії. У керівника є свій стиль правління і своє індивідуальне бачення, як повинні виглядати його співробітники. Такий стиль - тільки один, тому, це та історія, яку "Анелес" рада створити для клієнтів.

Матеріали для пошиття

А .: Які матеріали застосовуються для пошиття зимового спецодягу?

Е .: Матеріалів використовують дуже багато. На сьогоднішній день, я б назвала це сировинною битвою. Виробники тканин постійно змагаються між собою. Так, з появою тканин з мембранним покриттям, усі намагаються використовувати саме його. Специфіка мембрани в тому, що вона "дихаюча", повітря пропускає, а вологу - ні. Є також плащівка, вона не така сучасна, та вона постійно вдосконалюється і теж добре захищає від вологи. Технології йдуть вперед і тканини, які були до створення мембрани не погіршилися, їх можна як і раніше використовувати у виробництві зимового спецодягу. Серед плащових тканин поширені Оксфорд, Дюспо, Гретта, Ортон, Меморі, Ода і багато інших, з різноманітними покриттями. Також велику роль при виготовленні зимового спецодягу грає утеплювач.

Фурнітура

А .: Яку фурнітуру застосовують при виготовленні зимового спецодягу "Анелес"?

Е .: В Україні з'явилися хороші заводи, які випускають фурнітуру. Ми активно співпрацюємо з заводом "Блискавка". Цей завод випускає якісну фурнітуру, зокрема вони виконують замовлення для Міністерства Оборони. В основному вся фурнітура завозиться в Україну з Китаю та Туреччини, де асортимент дуже різноманітний і ми вважаємо за краще співробітництво з перевіреними роками постачальниками.

Завершення

А .: Що Ви порадите майбутнім клієнтам "Анелес" з пошиття зимового спецодягу?

Е .: Я хочу побажати не тільки нашим майбутнім клієнтам, але і всім-всім, позитивного настрою в цій непростій економічній ситуації, пов'язаною з пандемією, пройти цей складний шлях, придбати нові антикризові знання, знайти нові методи і нові напрямки роботи.

Ми будемо раді, незалежно від кількості замовлення, допомогти створити людям історію їх підприємства, будемо раді опинитися частиною цієї історії - створення спеціалізованого корпоративного одягу. Ми будемо раді всім новим клієнтам!

Нехай всі будуть здорові!

05.01.2021

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.