Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика Zemal

Швейна фабрика Zemal

Зміст огляду:

  1. Про компанію Zemal.
  2. Послуги фабрики Zemal.
  3. Ціни на готову продукцію Zemal.
  4. Анелес чи Zemal.
  5. Контакти фабрики Zemal.
  6. Відгуки про Zemal.

Про компанію

Фабрика України Zemal є одним із лідерів легкої промисловості. Підприємство відкрили в 2002 році, і головним напрямком роботи стало виготовлення жіночого та чоловічого одягу. Нещодавно до списку додали виробництво взуття. Колекції компанії недорогі за ціною та в ціні та високої якості. Асортимент товару постійно оновлюється, дизайнери намагаються в кожній колекції використовувати класичні риси, новинки в галузі моди, спиратися на побажання і відгуки клієнтів.

Послуги фабрики Земал

Для виробництва одягу компанія використовує тканини, які відповідають естетичним і ергономічним властивостям. Це натуральний, дихаючий, гігроскопічний матеріал – трикотаж, шовк, льон, бязь, шпатель, котон. Для взуття вони використовують найчастіше натуральну шкіру. Наприклад, шпатель - це м'яка, щільна, але легка тканина, до складу якої входить бавовна, лавсан або віскоза.

Зі шпателя роблять вбрання для жінок у романтичному стилі. Ця тканина приємна до тіла, комфортна у повсякденному використанні. Зазвичай швейний цех Зимал використовує цей матеріал для пошиття літнього одягу великих розмірів. М'які складки тканини добре приховують недосконалості фігури, а паропроникність позбавляє від зайвого конденсату.

Гідне місце в колекціях швейної фабрики займають сучасні матеріали, які майже не мнуться, захищають від вітру і холоду. Їх зручно використовувати навесні, восени і взимку. Це тіар, мікромасло, плащівка, бенгалін. Наприклад, мікромасло – тонкий, еластичний трикотаж з синтетичних волокон. Він має ніжну маслянисту поверхню, є різновидом тканини «масло». Вперше одяг на замовлення з мікромасла стали робити в ОАЕ, оскільки тканина придатна для спекотного клімату. Зазвичай з цього матеріалу роблять унікальні вбрання для жінок.

В каталозі швейної фабрики Zemal можна знайти різні моделі одягу:

  • Жіночий одяг - сукні, блузи, спідниці, костюми, джинси майки і т.д.
  • Чоловічий одяг - пальто, брюки, футболки, куртки.
  • Шкільна форма.
  • Одяг великих розмірів.
  • Моделі для спорту.
  • Дитячий одяг.
  • Одяг для вагітних.
  • Красива спортивна лінійка одягу для літа і холодної пори.

Велика колірна гамма, різні фасони, обробка і дизайн одягу дозволяють підібрати гардероб під свій стиль, смак і спосіб життя. Крім пошиття одягу, фабрика займається виготовленням взуття. Це різні моделі балеток, туфлі, черевики, сліпони, кеди, лофери, босоніжки. Відпускають взуття від однієї пари за оптовими цінами.

Замовляти одяг ростовкою не має сенсу, компанія дає змогу купувати вбрання уроздріб (скільки завгодно, різні кольори і розміри). Мінімальне гуртове замовлення на одяг – 3 одиниці на суму від 700 гривень. Для країн Росії, Білорусі, Казахстану та інших країн – від $ 100. Замовлення можна висилати відразу на електронну адресу [email protected].

Ціни на готову продукцію

Якщо ви відкриваєте новий бізнес – роздрібний магазин одягу, то варто зв'язатися з представниками швейної фабрики Zemal, щоб вони підказали особливі умови співпраці.

Роздрібні ціни виглядають таким чином, плюс до них потрібно додавати 50% від ціни виробу:

  • Сукні від – 270 грн.
  • Спортивні штани – 170 грн.
  • Туніки від 380 грн.
  • Костюми від 670 грн.
  • Зимові чоботи від 880 грн.

Компанія на сайті часто влаштовує акції та знижки, що дозволяє жінкам і чоловікам суттєво зекономити бюджет. Усі позиції в каталозі вже в наявності, чекати пошиття на фабриці не доведеться. Що стосується системи знижок, то, наприклад, при замовленні товару на суму понад 7000 грн. Ви отримаєте знижку 7%.

Є спеціальні умови для партнерів швейної фабрики Zemal. Коли місячна реалізація в магазині партнерів вище, припустимо, 15000 грн, то видається фіксована знижка 10% на всі замовлення від 1500 грн до кінця року. Огляд цієї фабрики робиться на кінець 2020 року, можливо, спеціальні умови на 2021 рік трохи зміняться. Цей момент потрібно контролювати потенційним замовникам. На акційний товар такі знижки не діють.

Анелес чи ZEMAL

В обох фабрик різний напрямок роботи. ZEMAL в основному пропонує чоловічий, дитячий, жіночий одягна всі сезони, сувенірну продукцію (подушки), взуття. А в Анелес можна замовити уніформу і спецодяг в Києві з доставкою по всій Україні. Саме тому асортимент і ціни порівнювати не варто. При цьому ZEMAL може прийняти замовлення на професійний одяг. Але на сайті у них вказано, що найчастіше – це асортимент медодягу. Головна перевага Земал – це великий вибір одягу великих розмірів для дівчат з пишними формами. У моделях цієї фабрики жінки можуть відчувати себе красиво і вишукано.

Контакти швейної фабрики Zemal

З усіх питань, що стосуються замовлення товару, пропозицій про співпрацю можна звернутися до менеджерів за телефонами, вказаними на сайті. Тут є менеджери в різних областях України, у всіх свої поштові адреси.

На сайті можна знайти контакти начальника відділу збуту – Яковлєвої Юлії, з якою можна зв'язатися по телефону +38 (050) 395-55-15. Електронна пошта – [email protected]. Головний офіс швейної фабрики Zemal знаходиться у м. Миколаїв.

Відгуки

У мережі відгуки частіше трапляються з 2012 року від роздрібних покупців. Вони пишуть про те, що ростовок немає і що це незручно. Якщо порівнювати моделі 2012 и 2019 рр., наприклад, то видно, що якість стала суттєво кращою. Раніше у покупців були претензії до тканини, пошиття, швів. Важливо правильно зняти мірки, тоді будь-яке вбрання сяде по фігурі, як годиться.

14.12.2020  Теги: Огляди

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.