Хочете прорахувати своє замовлення?

Залежно від напрямку і потрібних послуг, ми прорахуємо вам вартість замовлення.

Роботи можуть включати моделювання, конструювання, технологічну підготовку, розкрій і пошиття.

Швейна фабрика ТК-Стиль

Швейна фабрика ТК-Стиль


Зміст огляду:

  1. Про компанію ТК-Стиль.
  2. Послуги фабрики ТК-Стиль.
  3. Ціни на готову продукцію ТК-Стиль.
  4. Анелес чи ТК-Стиль.
  5. Контакти фабрики.
  6. Відгуки.

Про компанію ТК-Стиль

Компанія «ТК-Стиль» - це сучасна швейна фабрика, яка займається виготовленням плечових і поясних виробів, верхнього одягу. Працює фірма на давальницькій сировині, використовує в роботі технологічне обладнання Brother, Juki, Durkopp Adler, AMF Reece, Veit, Veit-Kannegiesser. Продукція на 95% постачається на експорт до Європи.

«ТК-Стиль» з 2003 року входить в холдинг «Текстиль Контакт », який вміщує виробничі потужності ще й інших фабрик «ТК- Коростень » і «ТК-Лубни». Під управлінням концерну знаходиться мережа магазинів « Тканини » і «Каштан», а також онлайн-магазин тканин. У ньому продаються залишки підкладкових, пальтових, костюмних тканин, ґудзики, блискавки, стрічки та інша фурнітура.

Експерт Geoffrey Willis - СЕО фірми Trigon Select оцінив «ТК-Стиль» на рівні ААА. Фабрика в Києві успішно пройшла аудити SMETA 6 Pillar, Social Compliance Audit. Контроль якості випуску готової продукції тут проводиться на кожному етапі пошиття виробів. До кінця 2020 року в планах фірми було збільшити штат на 50 осіб і провести повну модернізацію виробництва, збільшивши кількість продукції до 250 тис. виробів на рік.

Послуги фабрики

У 2019 «TK-Стиль» запустила навчальний центр «Школа швейної майстерності» в зв'язці з Чернігівської ТТП. Випускники цього закладу через 8 тижнів можуть приступити до роботи на фабриці. З 3-го курсу готують конструкторів одягу.

Компанія спеціалізується на виготовленні такого виду текстилю :

  • Жіночі брюки та спідниці.
  • Виробництво верхнього одягу - так звана пальтова група, до якої належить пальто, півпальто, піджаки з вовняних тканин, плащі, куртки, тренчі, бомбери.
  • Вироби з плащової тканини, утеплені синтепоном.
  • Спортивні куртки з нашивками, заклепками, оздоблювальними деталями.

Для зовнішнього ринку фабрика робить верхній жіночий одяг з різних матеріалів і дитячий одяг з бавовни . З пандемією ковід-19 фабрика перекваліфікувалася на пошиття спецодягу , так як контакти з Китаєм і Європою були припинені. Експериментальний цех займається виготовленням захисних комбінезонів для медичних працівників, мінімальна відвантаження готових виробів - від 50 штук, захисних масок - від 1000 штук.

Ціни на продукцію

На сайті немає цін на продукцію, бо 95% товарів постачається на зовнішній ринок. Тому за медичними костюмами, які фабрика робить для України, слід звертатися до відділу продажів.

Анелес чи «ТК-Стиль»

Розглянемо роботу компанії «TK-Стиль» в цифрах:

  • Понад 60 тис. готових виробів на рік.
  • Площа потужностей - 2765 тис. кв. м.
  • Близько 150 + співробітників.
  • 16 напрямків у пошитті верхнього одягу.
  • 100% продукції постачається до США і країн Європи.

Фабрика відшиває продукцію для брендів Tory Burch, Sandro, De Fursac, Claudia Strater, OUI, IVY & OAK, Sessun. У структуру фабрики входить конструкторський, підготовчо-розкрійний, експериментальний, пошивний цехи, є склад для зберігання матеріалів і готової продукції.

Швейна фабрика «Анелес» займається виготовленням корпоративної і форменого одягу за готовими лекалами або індивідуальними параметрами. У роботі ми застосовуємо методи САПР, укладаємо договори з клієнтами, тому вони можуть бути впевнені в термінах поставки текстильних виробів.

Що стосується «TK-Стиль», то, крім медичних костюмів, вся продукція виготовляється на експорт до Європи і США, вони не спеціалізуються на спецодязі. Ми ж шиємо уніформу за доступною ціною, оскільки виробництво знаходиться за містом, що дає змогу нам утримувати конкурентну ціну. Для всіх клієнтів робимо пробний зразок - це безкоштовна послуга для всіх представників бізнесу, підприємств, закладів сфери обслуговування.

Всі клієнти швейної фабрики «Анелес» можуть взяти участь в створенні дизайну майбутнього спецодягу та взуття, контролювати розробку замовлення. На товари можна нанести шеврони, лого, будь-яку нашивку можна створити з нуля. Замовлення можна укомплектувати спеціальним взуттям та головними уборами. Є знижки залежно від обсягу замовлення і сезонності продукції. Мінімальне замовлення - від 50 одиниць, оскільки ми налаштовані на масовий пошив.

Наша фабрика отримала міжнародний сертифікат ISO 9001: 2015 року, який підтверджує високу якість продукції, тому ми можемо відправляти наші вироби на експорт в європейські країни. Ми готові працювати на давальницькій і власній сировині. Працюємо з провідними постачальниками сировини з Європи та України. Можливі будь-які схеми пошиття. Завжди можна відвідати наше виробництво в Херсонській області за попередньою домовленістю.

Контакти фабрики

Юридична адреса компанії - 14037, місто Чернігів, вулиця Інструментальна, 6. Контактний номер телефону зазначений на сайті - 04622 59922, є ще інший номер телефону - (0462) 728558, факс - (04622) 59922. Зв'язатися з відділом продажів і розробниками одягу можна по електронній пошті [email protected] . Працює компанія щодня, крім вихідних, з 08:30 до 17:00.

Відгуки

У мережі відгуків про роботу швейної фабрики «TK-Стиль» немає. Але той факт, що Чернігівську фабрику навесні відвідав сам Президент України, говорить багато про що.

Вся продукція цього підрозділу надходить до Європи, Китаю і Америки, і тільки невеликий відсоток виробів з експериментального цеху постачається на внутрішній ринок. На сьогодні «TK-Стиль» за обсягом виробництва, асортименту товару не є конкурентом для швейної фабрики «Анелес».

15.01.2021  Теги: Огляди

Інші статті

Потрібна консультація?

Напишіть номер, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення деталей замовлення. Ви зможете задати всі Ваші питання.